Séramóra Karácsony

Séramóra Karácsony
Kalandozó sétatérkép

2021.12.01-től elérhető legújabb önjáró térképes sétánk. Melengetnéd a lekedet régi kecskeméti karácsonyok megidézésével? Itt az alkalom, hogy velünk tarts ünnepi séramórálásunkon!

A térkép ára 2400 Ft,

Séramóra csomagban (térkép+Séramóra sárga vászontáska) 4500 Ft.

Teendők, ha tennél egy sétát a karácsonyi forgatagban:

 1. : A térkép a Kóborló Antikváriumban (Csongrádi utca 1., hétfőtől péntekig 9.30-18.00, szombaton 9.00-13.00) vagy a KTK Coffee&Pizza&Bar-ban megvásárolható.
  2.: VAGY a számlázási adataid megadásával az info@seramora.hu címre tudsz írni nekünk, vagy a www.seramora.hu honlapon küldött üzenettel igényelhetsz térképet. Banki átutalás után a Kóborló Könyvesboltban tudod átvenni a térképet.
  3.: Mielőtt elindulsz séramórálni, ellenőrizd, hogy van-e az okostelefonodon
  mobilinternet, és QR-kód olvasó applikáció (ingyenesen letölthető).
  Ha sötétben vágsz neki a sétának, érdemes (akár telefonos) zseblámpát használni, a QR-kódok szeretik a fényt.
  4.: Indulhat a séramóra! Ha a térkép segítségével megtaláltad az állomásokat és leolvastad a QR-kódokat, akkor azok egy-egy archív fotókkal és izgalmas történetekkel teli Séramóra-felületre irányítanak! A helytörténeti érdekességeket mi, a sétavezetők hangoskönyv-szerűen felmondtuk, tehát nemcsak olvashatod, hanem meg is hallgathatod őket.
  5.: Ha nem sikerülne megtalálni vagy leolvasni a QR-kódokat a helyszínen, a térképen van segítség! A helyszínek sorrendje felcserélhető.
  6. A térkép egyben kuponként is működik: a séta végén a térkép felmutatásával a KTK Coffee&Pizza&Bar-ban három forró ital fogyasztása esetén egyet ajándékba kapsz/tok, ha barátostól/családostól érkeztek!
  Plusz Bónusz – a kupon beváltói között, akik megadják a helyszínen az e-mail címüket 2022. február 1-jén egy 3000 Ft-os ajándékutalványt sorsolunk ki. (Részletek, felhasználási feltételek az online felületen!)
  A térkép és a QR-kódok 2022. január 31-ig lesznek elérhetőek.

Járványügyi intézkedések:

– Kérjük, hogy a készpénzforgalom csökkentésének érdekében fizetési módként válaszd az online bankkártyás vagy átutalásos fizetési módot!
– Annak érdekében, hogy kézbe lehessen venni és körbe lehessen adni a tájékoztató anyagokat, a séta kezdetekor, majd egyes állomásain fertőtlenítjük a résztvevők kezét, a fertőtlenítőszert ehhez mi biztosítjuk.
(Aki egészségügyi okokból csak bizonyos típusú fertőtlenítő szert használhat, kérjük, hogy biztosítsa azt a saját maga számára, amennyiben ez nem lehetséges, kesztyűben foghatja meg a szemléltető eszközöket a séta résztvevőinek egészsége érdekében.)

Megértéseteket köszönjük, jelen pandémiás helyzetben az érvényben lévő szabályok betartásával tudunk séramórálni.