Önjáró sétatérképek – Séramóra a saját tempódban

Önjáró sétatérképek - Séramóra a saját tempódban

Térképeink:

A kecskeméti könyvkiadás és könyvkereskedelem története a kezdetektől az 1930-as évekig

Legfrissebb térképünket a Kóborló Antikvárium felkérésére a 93. Ünnepi Könyvhét alkalmából készítettük el.

A séta alapja egy 2021-ben, egy alkalommal megtartott, azonos tematikájú könyves séta, amit átdolgoztunk egy önállóan bejárható séramórálássá.

Állati Kecskemét

A legkisebbekre és családdal séramórálókra gondoltunk, mikor állatkereső felfedező feladatlapunkat fejlesztettük. Ha az állatvilág nyomába erednétek a Főtéren, csapjátok a kb. 1 óra alatt teljesíthető térképünket a hónotok alá és irány a kaland!

Kérhetek egy randevút?
Séta a lila ködben

Ha szeretnél egy alapos léleklengetést, tarts velünk szerelmes séramóráló térképünk segítségével, ahol Jenny és Sándor első randevújának viszontagságait ismerheted meg.

Hogyan és hol juthatsz az önjáró térképeinkhez?
Tudnivalók:

A térképek ára egységesen 2000 Ft/db.

(Vagy Séramóra csomagban (térkép+Séramóra sárga vászontáska) 4000 Ft.)

A térképek mindegyike elérhető és megvásárolható a Kóborló Antikváriumban (6000 Kecskemét, Csongrádi út 1.) nyitva tartási időben (hétfőtől péntekig 09:30-18:00, szombaton 09:00-13:00).

A kalandok megkezdése előtti tennivalók:

  1. Szereld fel telefonodat QR-kód leolvasóval.
  2.  Csekkold a fülhallgatódat (hiszen akár hallgathatsz is minket Lila köd térképünk esetében).
  3.  Ellenőrizd, hogy van-e mobilneted.

+1 Ha minden remény elveszett, nem találod a QR-kódot, az nem olvasható/egyéb katasztrófa, akkor minden térképünkhöz készítettünk egy Segítség oldalt, ahol minden állomás linkje megtalálható.

Járványügyi intézkedések:

– Kérjük, hogy a készpénzforgalom csökkentésének érdekében fizetési módként válaszd az online bankkártyás vagy átutalásos fizetési módot!
– Annak érdekében, hogy kézbe lehessen venni és körbe lehessen adni a tájékoztató anyagokat, a séta kezdetekor, majd egyes állomásain fertőtlenítjük a résztvevők kezét, a fertőtlenítőszert ehhez mi biztosítjuk.
(Aki egészségügyi okokból csak bizonyos típusú fertőtlenítő szert használhat, kérjük, hogy biztosítsa azt a saját maga számára, amennyiben ez nem lehetséges, kesztyűben foghatja meg a szemléltető eszközöket a séta résztvevőinek egészsége érdekében.)

Megértéseteket köszönjük, jelen pandémiás helyzetben az érvényben lévő szabályok betartásával tudunk séramórálni.