Séramóra Karácsony – Felhasználási feltételek

séramóra karácsony

Felhasználási feltételek

A térkép felhasználási feltételei:

  1. A Séramóra Karácsony c. kalandozó térkép megvásárlásával a vásárló elfogadja a felhasználási feltételeket.
  2. A térképet a vásárló átruházhatja, elajándékozhatja. 
  3. Egy térképet egy alkalommal lehet felhasználni a kupon beváltásához. Beváltáskor a 6. állomáshoz jelölést tesz a kávézó munkatársa. Csak a még jelöletlen térképet lehet beváltani.
  4. A térképet felhasználni csak a KTK Coffee&Pizza&Bar nyitva tartási idejében (Hétfő-Csütörtök: 11.00-21.00, Péntek: 11.00-02.00, Szombat: 15.00-02.00, Vasárnap: Zárva) és a Karácsonyi Séramóra idején: 2021. november … -tól 2022. január 31-ig lehetséges. 
  5. A térkép felmutatásával a vásárló a KTK Coffee&Pizza&Bar-ban három forró ital vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba kapja. Három megegyező árú forró ital vásárlása esetén egyet ajándékba kap. Hat forró ital vásárlása esetén pedig a két legolcsóbbat kapja ajándékba. 
  6. Más típusú italra vagy ételre nem váltható be. 
  7. A térkép készpénzre nem váltható.
  8. Plusz Bónusz – a kupon beváltói között, akik megadják a helyszínen az e-mail címüket 2022. február 1-jén egy 3000 Ft-os ajándékutalványt sorsol ki a kávézó vezetősége a KTK Coffee&Pizza&Bar-ba. Az e-mail cím megadása önkéntes és opcionális, megadásával a vásárló részt vesz a sorsoláson. A KTK Coffee&Pizza&Bar a személyes adatot bizalmasan kezeli, tárolja és harmadik fél részére nem adja ki. 

Elolvastam, vissza a 6. állomásra!