Kérhetünk egy randevút? – Séta a lila ködben

Kérhetünk egy randevút?
Séta a lila ködben

2021.02.01-től elérhető legújabb önjáró térképes sétánk. Ha szeretnél a fázós téli/kora tavaszi didergésben egy alapos lélekmelengetést, tarts velünk szerelmes séramórálásunkon!

A térkép ára 2400 Ft, Séramóra csomagban (térkép+Séramóra sárga vászontáska) 4500 Ft.

Teendők, ha tennél egy sétát a lila ködben:

  1. Igényeld a térképet bármelyik felületünkön a fizetési mód (átutalás, bankkártyás lehetőség), számlázási adatok megadásával. A térkép ára: 2400 Ft.
  2. Vedd át a térképet a Kóborló Antikváriumban (6000 Kecskemét, Csongrádi út 1.) nyitva tartási időben (hétfőtől péntekig 09:30-18:00, szombaton 09:00-13:00).
  3. Szereld fel telefonodat QR-kód leolvasóval, csekkold a fülhallgatódat (hiszen akár hallgathatsz is minket), ellenőrizd, hogy van-e mobilneted.
  4. Eredj Jenny és Sándor nyomába!

Járványügyi intézkedések:

– Kérjük, hogy a készpénzforgalom csökkentésének érdekében fizetési módként válaszd az online bankkártyás vagy átutalásos fizetési módot!
– Annak érdekében, hogy kézbe lehessen venni és körbe lehessen adni a tájékoztató anyagokat, a séta kezdetekor, majd egyes állomásain fertőtlenítjük a résztvevők kezét, a fertőtlenítőszert ehhez mi biztosítjuk.
(Aki egészségügyi okokból csak bizonyos típusú fertőtlenítő szert használhat, kérjük, hogy biztosítsa azt a saját maga számára, amennyiben ez nem lehetséges, kesztyűben foghatja meg a szemléltető eszközöket a séta résztvevőinek egészsége érdekében.)

Megértéseteket köszönjük, jelen pandémiás helyzetben az érvényben lévő szabályok betartásával tudunk séramórálni.